Nissan Micra - facelift, update foto

Nissan a pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt un facelift pentru modelul său de clasă mică, cunoscut pe piaţa japoneză sub numele de March.

Nissan Micra - facelift, update foto Nissan Micra - facelift, update foto

Alături de modificările aduse pentru a celebra 25 de ani de existenţă ai modelului, putem observa o grila frontală schimbată, blocurile optice modificate şi un spoiler faţă nou. Modelul vine în 12 culori exterioare, dintre care patru sunt noi.

Interiorul beneficiază de o nouă ambianţă, denumită Cacao, cu nuanţe sugestive. Mânerele interioare de deschidere a uşii sunt vopsite acum în culoarea caroseriei, iar ornamentele cromate creează un aspect şic. Volanul din piele disponibil cu sistemul de navigaţie cu harddisk de 30 GB are acum situat pe el comenzi pentru sistemul audio.

Lansat pentru moment doar în Japonia, faceliftul este aşteptat şi în Europa, acolo unde modelul se comercializează sub numele de Micra.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.