Nissan Skyline GT-R

Lansarea oficială a maşinii va avea loc la Salonul de la Tokyo, din octombrie, însă, până atunci, s-a deschis lista de însscriere pentru precomenzi. Probabil presiunea fanilor nerăbdători a fost uriaşă.

Nissan Skyline GT-R Nissan Skyline GT-R
UPDATE 2:
Nissan a lansat on-line site-ul oficial de prezentare al noului GT-R, care se anunţă vedeta Salonului Auto de la Tokyo. Pentru pasionaţi, este disponibil întregul istoric al acestui indicativ, care a ajuns dintr-o berlină banală un adevărat hypercar cu pretenţii.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

UPDATE 1:
Din 20 septembrie, dealerii Nissan din Japonia au anunţat că maşina poate fi comandată, regula fiind simplă - te-ai înscris pe listă, o cumperi, neexistând posibilitatea de a anula comanda. Nici nu credem că va exista vreun astfel de caz, noul Skyline anunţându-se un concurent redutabil pentru nume cum ar fi Porsche 911 Turbo sau Aston Martin V8. Primele livrări sunt programate pentru începutul lui decembrie, foarte convenabil pentru luna cadourilor în Japonia.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pasionaţii de maşini japoneze au "aruncat" pe forumul carspyshots.net ultimele informaţii despre viitorul Nissan Skyline GT-R, care, culmea, au apărut în premieră într-o revistă japoneză, nu pe un site, după cum ne-am fi aşteptat.

Faţă de pozele cu un Skyline camuflat, surprinse pe circuitul de la Nurburgring, modelul din revista japoneză arată mult mai fioros, iar articolul aduce câteva informaţii: GT-R-ul de bază va beneficia de 480 CP, dintr-un twin-turbo V6, urmând a costa în jur de 57.000 USD, în timp ce varianta cea mai puternică va plusa cu 50 CP şi o echipare racing, preţul pornind de la 94.000 USD. Tracţiunea va fi integrală permanentă, iar cutia de viteze va avea şase trepte, putându-se alege între una manuală sau una secvenţială, cu padele pe volan.

Tehnică şi preţuri exclusiviste, penrtu un adevărat competitor al lui Porsche 911 Turbo - păcat că în Europa nu are parte de aprecierile pe care le merită.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.