Noile GPS-uri Navon cu iGO 8 sunt disponibile şi în România

Falcon Electronics a lansat o nouă gamă de sisteme de navigaţie Navon care folosesc softul iGO 8, recunoscut la nivel mondial pentru performanţa sa, tradusă prin rapiditate şi acurateţe în funcţionare.

Noile GPS-uri Navon cu iGO 8 sunt disponibile şi în România Noile GPS-uri Navon cu iGO 8 sunt disponibile şi în România

Noile sisteme de navigaţie Navon sunt acum mai rapide în funcţionare graţie softului său, iGO 8. În cazul unei călătorii, ruta poate fi aleasă cu uşurinţă, se pot adăuga puncte intermediare pe traseu şi se pot găsi punctele de interes (restaurante, hoteluri, etc.). GPS-urile Navon recalculează rapid ruta, în funcţie de destinaţia dorită şi de poziţia GPS curentă.

Pe lăngă noul soft, sistemele Navon vin în plus cu hărţi detaliate. Dispozitivele cu pachetul Europa Full conţin 40 de hărţi complete. Pentru toate acestea, utilizatorul are parte de actualizări gratuite.

Gama Navon cu iGO 8 cuprinde 3 modele: N490 RO, N490 Full Europe şi N670 Full Europe, cu preţuri cuprinse între 399 - 649 lei în magazinele Falcon Electronics din Bucureşti, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj Napoca şi online, pe www.store.falcon.ro. De asemenea, sistemele Navon se pot achiziţiona de la distribuitorii Falcon din toată ţara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.