Noul Audi A4 vandalizat

Proprietarul unui Audi A4 2.0 TDI S-Line 2008 în valoare de 45.000 euro, îşi găseşte maşina cumpărată de doar şase zile şi cu 817 km la bord, vandalizată în parcarea din faţa casei.

Noul Audi A4 vandalizat Noul Audi A4 vandalizat
Un nefericit proprietar a avut ghinionul ca noua sa maşină, aşteptată de aproape trei luni, să fie găsită în parcarea din faţa casei acoperită de o soluţie care nu a făcut decât să-i atace vopseaua imaculată a caroseriei de pe noul Audi A4.

Se pare că anumite persoane geloase pe noua achiziţie s-au decis să-i distrugă maşina chiar în faţa casei sale. Chiar dacă acesta dispunea de un sistem de supraveghere, nu au fost surprinse decât umbrele vandalilor ascunşi în întuneric. Nu-i aşa că ţi se frânge inima numai când te uiţi?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.