Noul BMW Z4 a fost prezentat oficial şi este spectaculos - GALERIE FOTO

Noua generaţie a roadsterului a avut premiera mondială pe 23 august 2018.

Noul BMW Z4 a fost prezentat oficial şi este spectaculos - GALERIE FOTO Noul BMW Z4 a fost prezentat oficial şi este spectaculos - GALERIE FOTO

Noul model BMW a fost dezvăluit pe 23 august 2018 la Concours d'Elegance de la Pebble Beach. Noua generaţie a roadsterului a avut premiera mondială în exact acelaşi loc care anul trecut a fost scena primei prezentări în public a BMW Concept Z4. BMW Z4 M40i First Edition are un motor cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 250 kW/340 CP care îl face să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde.

Grilă BMW a radiatorului, farurile aliniate vertical, capotă care se extinde peste roţi precum la automobilele sport, air breathers mari în pasajele roţilor frontale şi spoiler distinctiv integrat în capota spate - toate acestea contribuie la aspectul caracteristic al noului BMW Z4. 

BMW Z4 M40i First Edition este vopsit în nuanţa Frozen Orange metalizat, are capace de culoare neagră pentru oglinzile retrovizoare şi jante de 19 ţoli. Interiorul modelului Edition dispune de decoraţiuni cu piele Vernasca de culoare neagră cu cusături decorative, scaune reglabile electric cu funcţie de memorie, lumină ambientală opţional şi sistem de sonorizare Harman Kardon Surround. Farurile LED adaptive cu funcţie matrix pentru faza lungă, BMW Head-Up Display disponibile în premieră la un roadster şi BMW Live Cockpit Professional.

Premiera mondială a BMW Z4 M40i First Edition de la Pebble Beach oferă o avanpremieră exclusivă şi fascinantă a viitorului debut pe şosele a noii generaţii roadster.

La 19 septembrie 2018, BMW va anunţa toate detaliile privind variantele de motorizare suplimentare, inovaţiile tehnice şi diversele dotări cu echipamente ale modelului cu două locuri. Lansarea pe piaţă la nivel mondial va începe în primăvara anului 2019.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.