Noul Range Rover s-a lansat în România!

Noul Range Rover a fost lansat în România sub forma celei de-a patra generaţii care vine cu o interpretare modernă a designului britanic, livrările către clienţi urmând a începe în a doua jumătate a lunii decembrie.

Noul Range Rover s-a lansat în România! Noul Range Rover s-a lansat în România!

După lansarea mondială, care a avut loc la Paris pe 27 septembrie, cel mai nou model Range Rover a sosit şi în România, ţara noastră fiind printre primele din Europa centrală şi de est în care modelul este disponibil pentru cumpărare. THE ALL-NEW RANGE ROVER, aşa cum îl anunţă producătorul, reprezintă a patra generaţie Range Rover şi totodată o schimbare în ceea ce priveşte designul şi tehnologia folosită la fabricarea luxosului SUV.

Astfel, noul Range Rover este construit pe o structură avansată de aluminiu, ce duce la o reducere a greutăţii cu până la 420 kg. De asemenea, noul model este disponibil în 3 variante de motorizare: prima variantă constă într-un propulsor de 3 litri motorină, de 258 CP, în vreme ce a doua variantă este reprezentată de un motor de 4,4 litri tot motorină, de 339 CP. Cea de-a treia variantă este şi cea mai puternică, aceasta venind cu un motor Supercharge de 5 litri pe benzină, capabil de producerea a 510 CP.

În ceea ce priveşte interiorul, noul Range Rover a fost regândit într-o variantă clasic modernistă, cu suprafeţe elegante care permit un grad ridicat de personalizare ce poate fi dezvoltată graţie unei game largi de opţiuni: 16 teme de culori interioare, 7 opţiuni de ornamente din lemn şi una din fibră de carbon, 3 culori pentru plafonul interior, dar şi plafon panoramic

"Acest Range Rover va fi cu siguranţă unul dintre modelele de succes şi care generează referinţă pentru brand pe acest final de an, dar şi în perioada următoare. Cel care a sintetizat cel mai bine potenţialul generaţiei patru Range Rover este John Edwards, Global Brand Director, care spunea nu de mult: There is no car like it", a declarat Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto.

Preţul de pornire al noului Range Rover este de 75.900 euro + TVA, clienţii putându-se bucura de noul model începând cu luna decembrie a acestui an.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.