Noul Renault Megane R.S TROPHY-R a stabilit un nou record pe Spa-Francorchamps

Renault Megane R.S. TROPHY-R stabileşte un nou record de 2’48’’338 (cu 5 secunde mai puţin faţă de recordul anterior), în categoria tracţiune faţă, pe legendarul circuit Spa-Francorchamps.

Noul Renault Megane R.S TROPHY-R a stabilit un nou record pe Spa-Francorchamps Noul Renault Megane R.S TROPHY-R a stabilit un nou record pe Spa-Francorchamps

După timpul de referinţă realizat pe Nürburgring Nordschleife, Renault Megane R.S. TROPHY-R stabileşte un nou record de 2’48’’338 (cu 5 secunde mai puţin faţă de recordul anterior), în categoria tracţiune faţă, pe legendarul circuit Spa-Francorchamps, ca parte a evenimentului R.S. Days. În mod excepţional, recordul a fost transmis în direct pe reţelele sociale ale Renault Sport, la deschiderea celei de-a 5-a etape de Formula Renault Eurocup.

Renault MEGANE RS TROPHY-R este o nouă versiune a unui model iconic lansat acum 15 ani, care, asemenea predecesorilor săi, a stabilit recorduri de circuit în categoria modelelor de serie cu tracţiune faţă, perpetuând pasiunea şi performanţa celor de la Renault Sport.

Păstrând tradiţia Renault Sport, această nouă generaţie de Megane RS TROPHY-R nu îşi datorează performanţa doar puterii motorului, deoarece acesta este identic cu cel de pe Megane RS Trophy, lansat la începutul anului 2019. Megane RS TROPHY-R a fost dezvoltat ca o maşină de curse într-un timp foarte scurt, de către o echipă dedicată, concentrându-se pe trei axe: diminuare maximă de masă (până la 130 kg faţă Megane RS Trophy fără opţionale), aerodinamică regândită şi o dezvoltare accentuată a celor două punţi.

Renault Megane R.S. TROPHY-R R va fi lansat înainte de sfârşitul anului 2019, sub forma unei serii limitate de 500 de exemplare. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.