Noul trailer (lung) pentru Fast & Furious 7: nu e simplu să sari cu maşina din avion. VIDEO

La începutul lunii aprilie, cel mai nou film din seria Fast & Furious o să ajungă şi în cinematografele din România. Până atunci mai este o lună, aşa că a venit timpul pentru un nou trailer, pe care îl poţi vedea mai jos.

Noul trailer (lung) pentru Fast & Furious 7: nu e simplu să sari cu maşina din avion. VIDEO Noul trailer (lung) pentru Fast & Furious 7: nu e simplu să sari cu maşina din avion. VIDEO

Fast & Furious 7, cel mai nou film din seria Fast & Furious, va debuta în cinematografele din România în 3 aprilie 2015, iar asta înseamnă că mai avem de aşteptat încă o lună pentru a vedea, din nou, lucruri care ar fi imposibile în realitate.

Până atunci, însă, trebuie să ne mulţumim cu un nou trailer oficial, de data asta mai lung (aproape trei minute), în care vedem că nu e chiar aşa de uşor să sari cu maşina dintr-un avion care zboară.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.