Noul Volkswagen T-Cross poate fi comandat acum în România

Autor: Marius Vișan 12 feb. 2019 Știri auto
Noul Volkswagen T-Cross poate fi comandat acum în România

Noul T-Cross poate fi comandat acum în România la distribuitorii Volkswagen din toată ţara. Primele 100 de unităţi T-Cross First Edition care au fost disponibile exclusiv online au fost rezervate integral în doar două luni de clienţii din România. Preţul de start este 16.370 de euro, pentru varianta cu motor pe benzină, 4×2 şi cutie de viteze manuală.

Noul T-Cross dispune poate fi comandat în două variante de motor pe benzină, în acord cu standardele de emisii Euro 6d-TEMP. Cele două motoare 1.0 TSI în trei cilindri cu filtru de particule generează 70 kW/95 CP, respectiv 85 kW/115 CP. Versiunile de 115 CP vin şi cu cutii de viteze cu dublu ambreiaj DSG.

T-Cross este construit pe platforma modulară transversală (MQB – germ. Modulare Querbaukasten), care permite poziţionarea punţii frontale mult mai în faţă. La o lungime totală de 4,11 metri, ampatamentul obţinut de 2,56 metri este unul relativ mare, creând astfel condiţiile necesare pentru un interior generos, cu suficient spaţiu pentru cinci persoane.

Noul crossover Volkswagen propune mai multe noutăţi la capitolul digitalizare. T-Cross permite încărcarea wirelles a telefoanelor mobile şi are patru porturi USB (două în faţă şi două în spate) care permit redarea melodiilor preferate fie de pe telefon, fie cu ajutorul serviciilor de streaming. Pentru iubitorii muzicii, varianta opţională pentru sistemul de sunet, „Beats”, include un amplificator auto de 300 de waţi cu opt canale şi un subwoofer poziţionat în portbagaj. Oferta este completată de sistemul Keyless Acces, disponibil opţional, sau afişajul Digital Cockpit cu ecran touchscreen de opt inci şi cea mai recentă generaţie „Active Info Display”

Noul T-Cross este dotat încă din echiparea standard cu numeroase sisteme de asistenţă pentru şofer, care până în prezent erau rezervate exclusiv claselor auto superioare. Printre acestea se numără Front Assist, sistemul de monitorizare a pietonilor şi cel de frânare de urgenţă în zone urbane, Lane Assist, Hill Start Assist şi Blind Spot Monitor cu sistem integrat Rear Traffic Alert. Opţional pot fi adăugate sistemele Driver Alert, Adaptive Cruise Control şi sistemele de asistenţă pentru parcare.

Românii care doresc să comande noul T-Cross pot alege între două variante diferite de echipare: Life şi Style. Printre dotările suplimentare din versiunea de echipare Style se numără farurile LED MID şi cele de ceaţă, detectorul de oboseală sau sistemele de asistenţă Adaptive Cruise Control ACC şi Front Assist, plus elemente de design de tipul iluminării ambientale, barelor de plafon cromate, jantelor din aliaj uşor  „Chesterfield” 6,5J x17 sau a existenţa unui volan multifuncţional din piele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide