Nu există ceva care să te lecuiască mai bine de măgărie (video)

Nota 10 la impresia artistică

Da, ora 6, ora 7, cât o fi şi vii şi tu acasă. De la rutina aia enervantă de la job. La rutina aia enervantă de acasă. Şi surpriză – cineva e pe locul tău. Încerci să-ţi dai seama dacă e vreo persoana cunoscută, ca să nu înjuri aiurea, poate ai numărul ei în agendă. Poate e tânăra studentă mutată de curând la tine-n bloc şi chiar te rogi să parcheze pe locul tău ca să o mai deranjezi din când în când. Dar eşti pe grabă şi nu ai timp de nimic. Vrei acasă, ţi-e foame, urlă ăla micu’ după tine, soţia la tine, e gravă. Atunci te dai jos să vezi dacă nu găseşti o misivă în parbriz cu numărul lui de telefon. Scandal, suni la 112, ai o urgenţă, cineva ţi-a blocat locul. Vine poliţia, îi dă o amendă, oricum ţi-ai stricat ziua. Şi nu se întâmplă o dată pe an, ci de mai multe ori pe an.

Aşa că, la un moment dat, explodezi şi te gândeşti ce să faci ca omul s-o ţină minte toată viaţă. E nasol să te răzbuni pe unul care poate e la prima măgărie de genul ăsta, însă nu mai suporţi. Şi suni un prieten şi-l întrebi dacă mai are flexul ăla minunat. Aşa a făcut rusul ăsta care a venit acasă şi a găsit pe locul de parcare deszăpezit un sfert din maşina cuiva care ocupase româneşte mai multe locuri. A luat flexul de guler şi a început să decupeze fix cât îi trebuia ca să strecoare maşina pe locul personal de parcare.

Acum, sincer, cum să lucrezi o dimineaţă la deszăpezire şi să vină altul să profite de munca ta? Tipul nu a avut nici cea mai mică durere în suflet când a dat drumul la flex. Şi nu ştim de ce, dar precizia cu care a executat totul ne dă de înţeles că nu ar fi la prima măsură de acest fel prin care îşi face singur dreptate. Acum, imaginaţi-vă că dacă am face astea în Bucureşti, s-ar auzi numai flexuri 24 din 24, 7 din 7, 365 din 365. Muzica străzii.

Autor Alexandru Banu

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.