Nu, nu este o eroare dintr-un joc video cu Porsche 911 GT3. Accidentul ăsta este real

Nimic nu spune „dominaţie” mai bine decât a te urca pe oponentul tău. La propriu.

Nu, nu este o eroare dintr-un joc video cu Porsche 911 GT3. Accidentul ăsta este real Nu, nu este o eroare dintr-un joc video cu Porsche 911 GT3. Accidentul ăsta este real

Dacă nu ar fi existat clipul de mai jos care să confirme că imaginea de mai sus, surprinsă de Alexis Goure, nu este reală, noi ne-am fi pus toţi banii pe ipoteza Photoshop. Maşinile de curse din ziua de astăzi sunt atât de eficiente în preluarea forţelor de impact, încât cea mai mică împunsătură lasă urme vizibile pe caroserie. 

Cum se face, aşadar, că Porscheul 911 al lui Jules Gounon (169) a reuşit să se urce pe Porscheul 911 al lui Joffrey De Narda (9) fără să lase urme? Ei bine, e unul dintre acele puţine cazuri în care lucrurile au un deznodământ cât se poate de neaşteptat. Niciunul dintre piloţi nu a suferit răni, cum niciunul dintre Porscheuri nu s-a avariat grav. 

Viaţa bate (şi) jocurile video se pare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.