Numărul de la maşină cu care REGHE i-a convins pe arabi să scoată 2 MIL.$ pe sezon

Maşina antrenorului FCSB Steaua a fost fotografiată...

Numărul de la maşină cu care REGHE i-a convins pe arabi să scoată 2 MIL.$ pe sezon Numărul de la maşină cu care REGHE i-a convins pe arabi să scoată 2 MIL.$ pe sezon

 


Maşina antrenorului FCSB Steaua a fost fotografiată în traficul din Bucureşti, în zona Drumul Taberei. Este pentru prima dată când avem ocazia să vedem bolidul de 350.000 de euro al lui Laurenţiu Reghecampf, pe străzile din Capitală.

Reghe a cumpărat luxoasa maşină din SUA, în luna august. Preţul de catalog pentru un Rolls Royce Ghost porneşte de la 350.000 de euro. Acesta are un motor turbo V12 de 6,6 litri ce produce 563 de CP. În întreaga lume există doar 4.000 de modele identice cu cel al antrenorului Stelei, iar 85% dintre acestea au fost realizate la comandă.

Sursă foto: Sorin Psatta via Facebook 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.