O bijuterie rară ia foc pe stradă şi e mistuită de flăcări, după ce a fost turată excesiv - VIDEO

Un Lamborghini nu te transformă într-o personalitate în Dubai, pentru că acolo străzile sunt pline de maşini exotice.

O bijuterie rară ia foc pe stradă şi e mistuită de flăcări, după ce a fost turată excesiv - VIDEO O bijuterie rară ia foc pe stradă şi e mistuită de flăcări, după ce a fost turată excesiv - VIDEO

Nici măcar dacă eşti la volanul unui Aventador Roadster LP720-4 50 Anniversario, fabricat în doar 100 de exemplare, nu se vor opri oameni pe stradă să-ţi admire maşina. Totuşi, dacă îţi ia foc, oamenii vor observa. Şoferul din clipul următor îşi turează motorul, mândru de maşina lui, fără să observe că bijuteria lui exotică ia foc.

Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO

 

Cel din spatele lui încearcă să-l avertizeze, însă fără succes, ghinionistul proprietar al bolidului italian plecând mai departe. Însă, la un moment dat, observă ce se întâmplă şi îşi abandonează maşina, care cade pradă flăcărilor.

 

Demontarea unui mit: cât câştigă un taximetrist în România

Noi dezvăluiri în Dieselgate: Un şef VW explică de ce declanşarea scandalului era doar o problemă de timp

Noul Hyundai Tucson primeşte cinci stele Euro NCAP, Mazda MX-5 şi Opel Karl obţin patru stele

Incredibil, dar adevărat. Bucureştiul are sistem hi-tech de măsurare a traficului, însă există o problemă care îl face complet inutil

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.