O grindă de 152 de tone este montată pe podul de peste râul Mureş de pe Autostrada A3 - VIDEO

Asociaţia ProInfrastructura a publicat o înregistrare video care prezintă operaţiune de ridicare şi montare a unei grinzi metalice de 40 de metri peste Râul Mureş, în cadrul lucrărilor la lotul Iernut-Cheţani al Autostrăzii A3.

O grindă de 152 de tone este montată pe podul de peste râul Mureş de pe Autostrada A3 - VIDEO O grindă de 152 de tone este montată pe podul de peste râul Mureş de pe Autostrada A3 - VIDEO

Asociaţia ProInfrastructura a publicat o înregistrare video care prezintă operaţiune de ridicare şi montare a unegi grinzi metalice de 40 de metri peste râul Mureş, în cadrul lucrărilor la lotul Iernut-Cheţani al Autostrăzii A3.

Clipul video suprinde momentul în care grinda de 152 de tone este ridicată şi poziţionată. Macaraua Liebherr LR 1600/2 se balansează sub greutatea grinzii (lungă de 40 de metri), în timp ce se deplasează pe şenile până în poziţia potrivită pentru coborârea secţiunii la nivelul tablierului. Sarcina a stat în cârlig până a fost sudată de restul suprastructurii podului.

 

 

Potrivit Asociaţiei Pro Infrastructura, ieri a fost instalat şi segmentul de tablier vecin. În plus, antreprenorul a început sudarea la sol a restului grinzilor metalice aferente celuilalt capăt al impresionantei structuri de la Bogata. După asamblarea la sol, şi acestea vor fi puse pe poziţii prin procedee similare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.