O motociclistă a fost trasă pe dreapta, iar amenda primită a ajuns virală pe Internet - FOTO

Un poliţist din Uruguay a încercat să impresioneze o femeie dându-i o amendă pentru „frumuseţe excesivă pe drumuri publice”

O motociclistă a fost trasă pe dreapta, iar amenda primită a ajuns virală pe Internet - FOTO O motociclistă a fost trasă pe dreapta, iar amenda primită a ajuns virală pe Internet - FOTO

Un poliţist din Uruguay a încercat să impresioneze o femeie care conducea o motocicletă dându-i o amendă pentru „frumuseţe excesivă pe drumuri publice”, scrie gandul.info. Omul legii este acum cercetat disciplinar pentru aceasă faptă.

Incidentul neobişnuit a avut loc pe 25 mai, în oraşul Paysandu din Uruguay. Se pare că un agent de poliţie a oprit o motociclistă şi, impresionat de frumuseţea lui, i-a scris o amendă pentru „imprudenţă în timpul condusului (frumuseţe excesivă pe drumuri publice)”.

Şi, pentru a-şi arăta adevăratele intenţii, acesta a scris şi sintagma „Te iubesc” la categoria „Observaţii”. Totuşi, bărbatul încerca doar să fie drăguţ şi nu ar fi crezut că va ajunge în situaţia prezentă.

Poza cu amneda a devenit virală pe reţelele de socializare iar superiorii lui au pornit o anchetă, potrvit publicaţiei ABC.

Bărbatul deja şi-a câştigat un renume fiind poreclit „inspectorul îndrăgostit”. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.