O nouă campanie marca Honda

În perioada 02 august – 31 octombrie 2010 Honda Trading România lansează o nouă campanie publicitară prin care iubitorii mărcii se pot bucura de o serie de avantaje. Acum, la achiziţionarea oricărui model Accord sau Civic Sedan, Honda îţi oferă până la 1500 de litri de carburant cadou.

O nouă campanie marca Honda O nouă campanie marca Honda

Ovidiu Repanovici - Sales&Marketing Manager Honda Trading România: "Satisfacţia clienţilor noştri este în prim planul tuturor acţiunilor pe care le întreprindem, de la proiectarea maşinii până la vânzarea şi întreţinerea ei. Plăcerea de a conduce o Honda este un sentiment pe care toţi clienţii noştri îl vor aduce în discuţie dacă porneşti o conversaţie pe teme auto. Prin această campanie încercăm să păstrăm pasiunea şi plăcerea de a conduce la intensitate maximă, fără a fi influenţate de factorii materiali de altfel inevitabili. Clienţii noştri au acum libertatea de a se bucura de noua lor maşină fără grija carburantului. Doar pasiune şi plăcere pură."

Astfel, cei care vor să îşi prelungească vacanţa fie în Europa, fie la munte sau la mare, la volanul unui impunător Accord sau a unui versatil Civic, trebuie să ajungă la un dealer Honda şi să achiziţioneze unul din cele doua modele .

La achiziţionarea unui autoturism Honda, în perioada promotiei, participanţii vor primi un card de carburant MOL pe care îl pot folosi pentru achiziţionarea de carburant în cadrul Staţiilor de distribuţie carburant MOL Romania. Cele două modele aflate în promoţie în această perioadă vin însoţite, la achiziţionare, de carduri de carburant, oferta fiind disponibilă la toti dealerii mărcii din România. Iar în plus, experienţa achiziţionării unei Honda este perfect completată de livrarea imediată, din stoc.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.