O nouă linie de performanţă pentru Volvo

Volvo doreşte să dezvolte o nouă divizie de performanţă, iar primul produs va fi "închegat" pe Volvo C30.

O nouă linie de performanţă pentru Volvo O nouă linie de performanţă pentru Volvo

Maşina care va beneficia de parteneriatul dintre Polestar şi Volvo va fi un Volvo C30 şi va fi recunoscută graţie indicativului PCP (Performance Concept Prototype). În primă fază destinaţia lui Volvo C30 PCP va fi campionatul WTCC şi competiţile scandinave de turisme.

Maşina va fi "dezvelită" public anul viitor şi va beneficia de un propulsor de 400 CP şi tracţiune integrală. Dacă toate lucurile vor merge cum trebuie, anul viitor vom vedea o serie limitată de aproximativ 500 de unităţi. Preţul unui Volvo C30PCP va fi undeva în jurul valorii de 55.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.