O tipă a adormit pe autostradă în SUA. În mijlocul autostrăzii, mai exact [VIDEO]

În ceea ce ţine de locuri neinspirate în care să adormi la volan, această tânără din SUA îi întrece pe toţi.

O tipă a adormit pe autostradă în SUA. În mijlocul autostrăzii, mai exact [VIDEO] O tipă a adormit pe autostradă în SUA. În mijlocul autostrăzii, mai exact [VIDEO]

O tânără de 25 de ani, din San Diego, a fost arestată de poliţie vineri noapte, sub suspiciunea de conducere sub influenţă. Aceasta a fost găsită dormind, în maşină, pe una dintre autostrăzile din proximitatea oraşului american. Nu, nu era parcată pe banda de urgenţă, ci era oprită pe banda a doua a autostrăzii. 

Dacă paragraful de mai sus nu ar fi avut un clip video care să-i confirme veridicitatea, ne-ar fi fost greu să credem că aşa ceva este posibil. Adică... de întâmplări nefericite în care şoferul adoarme la volan am mai auzit, însă, de regulă, acestea se termină spectaculos, dacă nu tragic. 

Aici nu este cazul, însă. Probabil că tânăra a simţit că are bateria pe terminate, aşa că a apucat să frâneze, adormind între timp, cu piciorul pe frână. Cât despre cât de mult noroc a avut - să fie găsită şi scoasă la timp din trafic, înainte să se producă un accident - noi cam aşa ne imaginăm situaţia:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.