Oameni şi maşini: un adevărat ”Fanboy” şi o Honda CRX foarte simpatică

Mica Honda CRX a fost o adevărată vedetă în rândul tinerilor din anii '80-'90, iar în următorul video veţi înţelege de ce această maşină sport foarte accesibilă poate naşte asemenea pasiuni. Atenţie, dedicaţie specială pentru fanii Honda!

Honda CRX a fost lansată pe piaţă pentru prima dată acum 30 de ani, în 1983, fiind o propunere de maşină sport mai accesibilă pentru tineri. Utilizând platforma de succes a lui Civic, micul CRX a fost produs timp de 8 ani, după care a primit numele Civic del Sol, devenind un coupe-targa, cu 2 locuri, iar urmaşul modern este hibridul Honda CRZ.

În următorul video puteţi afla mai multe despre CRX de la un adevărat împătimit, a cărui primă maşină, un CRX Si din 1987, este şi azi în stare perfectă de funcţionare, oferindu-i momente de pasiune de fiecare dată când e la volan - zâmbetele sale vorbesc de la sine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.