Obligatoriu din iarna viitoare cu pneuri de iarnă

Oficialii au decis: Legea care obligă şoferii să-şi echipeze autovehiculele cu pneuri de iarnă va fi pusă în aplicare din iarna următoare.

Obligatoriu din iarna viitoare cu pneuri de iarnă Obligatoriu din iarna viitoare cu pneuri de iarnă

Ieri (11.11.2010) s-a decis ca legea care prevede obligativitatea echipării autovehiculelor cu cauciucurilor de iarnă să intre în vigoare din anul viitor. Totuşi, în acest an, cei care vor cauza blocaje în trafic din cauza faptului că maşinilor lor nu sunt echipate cu cauciucuri de iarnă vor plăti amenzi cuprinse între 400 şi 2.000 de lei. De asemenea, pe lângă amendă, vor plăti şi costurile deblocării traficului. Totodată, asiguratorii declară că nu vor mai suporta cheltuielile decontării pagubelor, dacă maşina implicată în evenimentul rutier nu este echipată cu pneuri de iarnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.