Obsesia mamei pentru maşini: le-a dat copiilor nume de mărci auto!

Britanica Joy Lowther se poate lăuda cu Mercedes, Alfa şi Porsche. Nu, nu vorbim de maşini, ci de numele date copiilor săi! Şi n-o să credeţi ce mai urmează...

Obsesia mamei pentru maşini: le-a dat copiilor nume de mărci auto! Obsesia mamei pentru maşini: le-a dat copiilor nume de mărci auto!

Joy Lowther are, la 28 de ani, patru copii. Dintre care doar unul, fratele cel mai mare, are un nume normal, Frank. Restul riscă să ajungă, când vor fi adolescenţi, la psiholog...

Şi asta deoarece mama lor, se pare obsedată de cât de bine sună unele nume de mărci auto, le-a dat numele Mercedes, Alfa şi Porsche. Mai mult, ea a declarat că mai vrea un copil, de preferat un băiat, pe care să îl numească... Bentley!

Interesant, Joy nu este atrasă de numele BMW, deşi concubinul ei, şomer, o plimbă cu un BMW M5 antic... Voi ce părere aveţi:

E VREO PROBLEMĂ DACĂ NUMELE COPIILOR PROVIN DE LA MĂRCI AUTO?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.