Offroad Mureş Trophy 2009 – duminică 7 iunie

Autor: Dan Vache 11 iun. 2009 Știri auto

VEZI AICI TOATE INFORMAŢIILE DESPRE OFFROAD MUREŞ TROPHY 2009

Trialul la Extrem, destul de dificilZiua de duminică a fost excelentă pentru a ieşi la picnic, fiind însorită şi călduroasă. Mulţi dintre fanii offroad, însă, au preferat să fie prezenţi, în număr mare, la trialurile organizate la Ernei în ultima zi a Offroad Mureş Trophy 2009.

Locul ales a fost tot cel unde s-a desfăşurat proba specială din finalul zilei de sâmbătă, însă, de această dată, traseul a avut o configuraţie mult mai dificilă, porţiunile de viteză alternând cu zone abrupte şi treceri care solicitau suspensia maşinilor şi priceperea piloţilor, mai ales sub presiunea timpului.

La secţiunea Extrem, din cele 10 maşini care au mai evoluat în faţa publicului, doar una dintre ele a abandonat ca urmare a problemelor la direcţie. Prima poziţie din proba de trial a aparţinut echipajului Csernatony Laszlo şi Bucur Claudiu Daniel, maşina lor Suzuki Samurai strecurându-se foarte bine în porţiunile înguste, unde celelalte maşini au avut nevoie de mai multe manevre.

La Open s-a mers cu vitezaÎn ce priveşte trialul de Open, acesta nu a pus probleme decât unui singur echipaj, nevoit să abandoneze din cauza problemelor la cutia de viteze. Faţă de traseul de la Extrem, aici lucrurile au fost mult mai simple ca nivel de dificultate, piloţii putându-se concentra pe viteză.

Acest lucru a imprimat un dinamism aparte evoluţiei tuturor maşinilor, lucru care s-a repetat şi în cazul trialului de la Standard, pe un traseu puţin scurtat faţă de Open.

Etapa mureşeană s-a încheiat cu decernarea diplomelor de participare tuturor concurenţilor, precum şi cu podiumurile aferente fiecărei categorii. Cele mai importante (auto Extrem şi Open) şi-au păstrat pe locul I echipajele care s-au remarcat încă din prima zi a competiţiei.

Iată şi configuraţia podiumurilor la finalul celor trei zile de concurs:

Auto Extrem

  1. Craioveanu Sorin / Ursu Daniel
  2. Pârvulescu Sorin / Zani Maurilio
  3. Drelciuc Silviu / Marişcariu Daniel

Auto Open

  1. Cezar Marius / Costea Voicu
  2. Rusmir Daniel / Dan Mircea
  3. Titi Mârza / Paul Cioban

Auto Standard

  1. Csillag Gyorgy / Csoka Gabor
  2. Ştefan Claudiu / Romanţa Florin
  3. Kerekes Attila / Kerekes Botond
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide