OMV EuroTruck în România

OMV a deschis astăzi în România primele două staţii OMV EuroTruck. Acestea ridică la 18 numărul staţiilor dedicate transportatorilor în Europa.

OMV EuroTruck în România OMV EuroTruck în România

OMV a deschis astăzi în România primele două staţii OMV EuroTruck. Acestea ridică la 18 numărul staţiilor dedicate transportatorilor în Europa. Staţiile OMV EuroTruck din Parcul Logistic Bucharest West, autostrada A1, şi din apropiere de Lehliu, autostrada A2, oferă produse pentru transportatori 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămînă. Prin pachetul de produse şi servicii oferite, clienţii OMV EuroTruck beneficiază de administrarea mai uşoară a flotei şi de optimizarea costurilor.

În prezent există 18 staţii OMV EuroTruck În Europa - pînă la sfîrşitul anului 2012 vor fi 45 de staţii de-a lungul principalelor rute de transport din Europa Centrală. OMV urmăreşte să devină unul dintre partenerii principali ai transportatorilor pe un segment de afaceri în creştere, Transportul Comercial Rutier. În plus, ca pachet de produse şi servicii, OMV EuroTruck oferă industriei transporturilor servicii complexe, precum returnarea TVA-ului, asistenţă în caz de avarie, managementul online al cardului şi al rutelor de transport.

Clienţii pot beneficia astfel de o administrare mai uşoară a flotei şi de optimizarea costurilor."Prin OMV EuroTruck venim în sprijinul transportatorilor prin serviciile complete ce necesită un efort minim, disponibile la nivel extins, astfel încît ei se pot dedica întru totul afacerii lor. Scopul nostru este să le facem drumul mai uşor", a declarat Steen Frederiksen, Head of OMV's Commercial Road Transport Business, în cadrul deschiderii oficiale a staţiei OMV EuroTruck. "Prin OMV EuroTruck, transportatorii au o singură persoană de contact pentru toate alimentările şi nevoile lor atunci cînd pleacă la drum în Europa.

Acest lucru înseamnă procese mai rapide, omonitorizare mai uşoară şi o mai mare flexibilitate." Potrivit conceptului "fuel & go", transportatorii pot alimenta rapid şi uşor cu motorină şi antipoluantul ecologic AdBlue în staţiile OMV EuroTruck de-a lungul principalelor rute de transport din Europa Centrală, 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămînă. La staţiile de distribuţie carburant OMV EuroTruck clienţii efectuează plăţi fără numerar, prin intermediul OMV EuroTruck Card sau al altor carduri de alimentare ROUTEX.

Terminalele de plată din staţiile OMV EuroTruck beneficiază de o conexiune online de autorizare către OMV, pentru a oferi siguranţă maximă clienţilor şi pentru a evita eventuale utilizări greşite. OMV EuroTruck Card este acceptat şi în toată reţeaua de 1.600 de staţii OMV, inclusiv în cele aflate la distanţă de principalele rute de transport şi de zonele metropolitane, precum şi în cele circa 120 de staţii PETROMV din Romînia.

Pe lîngă reţeaua OMV, clienţii OMV EuroTruck pot alimenta în cele 18.000 de staţii din reţeaua de parteneri ROUTEX, în 35 de ţări. Recent, numărul de staţii ROUTEX-4-TRUCKS, destinate autovehiculelor cu dimensiuni de gabarit depăşit, a crescut la aproape 1.000. "Fleet Online Services" este un instrument de optimizare a managementului flotelor.

Clientul poate gestiona la nivel centralizat tranzacţiile efectuate cu cardul de carburant. Pentru a reduce efortul de administrare, clientul primeşte o factură colectivă, cu toate tranzacţiile individuale listate în mod transparent. Folosind "OMV Fuel Navigator", clienţii pot planifica rute, pot optimiza online opririle pentru alimentare oriunde în Europa, în funcţie de preţurile personalizate la carburant, şi primesc informaţii despre taxe şi alte costuri de-a lungul traseului.

Mai mult, cu ajutorul cardului OMV pot fi achitate taxele rutiere, asistenţa în caz de avarie sau serviciile de tractare. Totodată, la cerere, OMV poate gestiona în numele clientului data de rambursare a TVA-ului pentru carburant şi servicii, specific fiecărei ţări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.