Opel Insignia World Car of the Year 2009

Opel Insignia a fost votată Maşina Anului 2009, primind această distincţie în urma unui verdict strâns în faţa lui Ford Fiesta. Pe locul 3 s-a clasat modelul VW Golf 6.

Opel Insignia  World Car of the Year 2009 Opel Insignia World Car of the Year 2009

Opel Insignia a primit distincţia World Car of The Year 2009, recunoaştere acordată în urma votului a 59 de jurnalişti din 23 de ţări. Modelul german, recompensat cu 321 de puncte, a depăşit cu un singur punct locul secund, revenit citadinei Ford Fiesta (320 puncte). Podiumul a fost completat de VW Golf 6 (223 puncte). Între finalişti s-au clasat şi Citroen C5, Alfa Mi.To şi Skoda Superb.

Insignia este cel de-al treilea model din curtea Opel  care a câştigat  titlul  de Maşina Anului, după Opel Kadett în 1985 şi Omega 1987.  Competiţia din acest an a fost cea mai disputată din ultimul deceniu, 20 de jurnalişti proclamând câştigător Opel Insignia, în timp ce 19 juraţi au văzut câştigător Ford Fiesta.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.