Opel oferă discounturi pentru majoritatea modelelor din gamă. Corsa costă 7.873 euro

Opel oferă discounturi în intervalul 15-20 octombrie 2018

 Opel oferă discounturi pentru majoritatea modelelor din gamă. Corsa costă 7.873 euro Opel oferă discounturi pentru majoritatea modelelor din gamă. Corsa costă 7.873 euro

În intervalul 15-20 octombrie 2018, Opel oferă discounturi pentru majoritatea modelelor din gamă. Printre cele mai avantajoase oferte sunt cele pentru Opel Corsa, oferit de la 7.873 euro, preţ cu TVA şi prima de casare incluse şi Opel Astra sedan, oferit de la 10.990 euro, preţ cu TVA şi prima de casare incluse. De asemenea, accesoriile Opel au un discount de 25%.

Cei interesaţi de achiziţia unui autovehicul din oferta specială, pot merge în oricare dintre centrele Opel în săptămâna 15-20 octombrie sau vizita standul Opel Rădăcini din pavilionul expoziţional al Salonului Auto Bucureşti (SAB) în intervalul 11-21 octombrie.

În standul Radăcini vor fi expuse modele precum Corsa, Astra, Insignia GS, Insignia GSi şi gama de SUV-uri Opel: Crossland X, Mokka X, Grandland X. Pe lângă autoturisme, în stand va fi şi recent lansatul Opel Combo Life, un autovehicul multifuncţional care aduce o serie de noutăţi în segment.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.