Pachetul M pe BMW Seria 5 Touring

BMW Seria 5 Touring, prin intermediul unei broşuri interceptate, ne arată cam cum va arăta pachetul M pentru limuzina germană.

Pachetul M pe BMW Seria 5 Touring Pachetul M pe BMW Seria 5 Touring

Toate lumea aşteaptă să vadă ce pregăteşte divizia M pentru nou lansatul BMW Seria 5, atât ca pachet de personalizare cât şi ca versiune supremă M5. Misterul legat de pachetul M este însă împrăştiat de apariţia unei broşuri care îl ilustrează montat pe versiunea Touring. Aspectul este îndeajuns de agresiv încât să ne întrebăm oare cât de "supărat" va fi adevăratul M5.

În interior se observă un nou volan sportiv în trei spiţe, scaune sport şi un selector al cutiei de viteze pe care tronează admiratul logo M. Cel mai probabil din punct de vedere tehnic pachetul M va aduce şi o setare mai fermă a suspensiei, ca şi până acum. Probabil imaginile oficiale vor ajunge în scurt, dacă au stricat cei de la Bimmer Today surpriza, iar lansarea oficială se va consemna la Salonul de la Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.