Pădurea Volkswagen s-a mărit cu 22.000 de copăcei!

Volkswagen continuă şi în acest an proiectul "O maşină nouă, un copac plantat”, mărind suprafaţa pădurii din comuna Borcea cu încă 22.000 de copăcei.

Pădurea Volkswagen s-a mărit cu 22.000 de copăcei! Pădurea Volkswagen s-a mărit cu 22.000 de copăcei!

Parteneriatul care a demarat în 2010 şi care a avut loc între Volkswagen şi autorităţile locale din comuna Borcea, pe o perioadă de 5 ani, constă în realizarea unei păduri ce se va întinde pe o suprafaţă de 25 hectare, în apropierea Braţului Borcea. Perdeaua verde, care va lua naştere din acei puieţi de sălcioară, are rolul de a proteja comunitatea locală de inundaţii şi de a îmbogăţi fondul forestier scăzut al comunei.

"Responsabilitatea noastră constă atât în acţiuni şi proiecte de implicare socială, din care amintim printre altele susţinerea Maratonului Internaţional Bucureşti şi sponsorizarea fundaţiilor Hospice Casa Sepranţei, Concordia, Homes and Hope for Children, OvidiuRom şi alţii, cât şi în folosirea la scară largă a tehnologiilor prietenoase cu mediul. Tehnologiile BlueMotion care echipează deja majoritatea modelelor Volkswagen, asigură în acelaşi timp, plăcerea deplină a condusului şi reducerea emisiilor poluante şi a consumului. Noi numim această abordare Think Blue", a declarat Brent Valmar, director general Porsche România.

"Este un proiect la care noi, cei de la Volkswagen, ţinem foarte mult şi salutăm implicarea, alături de noi, a tuturor clienţilor noştri care, dând un semn de responsabilitate, au achiziţionat autoturisme Volkswagen echipate cu tehnologii BlueMotion. Pentru toţi aceştia şi pentru fiecare autoturism Volkswagen vândut în România, noi plantăm câte un copac îîn Pădurea Volkswagen" a declarat Bogdan Florea, Directorul Mărcii Volkswagen în cadrul Porsche România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.