Pagani Zonda C9 Prototype

În ultimul timp tot mai mulţi producători au anunţat modele tot mai puternice, Zonda pregătind deja noua Zonda C9 surprinsă în teste în Italia.

Noul model italian a fost surprins sub forma unui prototip de către un pasionat ce se afla în zona cartierului general al producătorului Pagani din San Cesario sul Panaro, lângă Modena, Italia. Chiar dacă nu avem o calitate foarte bună a clipului video, modelul camuflat pare să fie un nou automobil ce foloseşte momentan caroseria unei Zonda F. Acest nou model va fi Zonda C9, ce se aşteaptă a debuta în 2009.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.