Paintball, dar la un alt nivel

Bătăliile de paintball sunt printre cele mai distractive moduri de a petrece timpul, dar protagoniştii următorului videoclip duc acest sport la un alt nivel. Vezi în continuare un videoclip incredibil.

Cei care au participat măcar odată pot fi de acord când spun că bătăliile de paintball sunt unele dintre cele mai distractive moduri de a petrece timpul. Adrenalina şi sentimentul unei lupte adevărate poate încânta pe oricine, dar totul se schimbă când în ecuaţie intră câteva maşini, ATV-uri, motociclete şi planoare. Producătorul David Graham a relizat unul dintre cele mai interesante materiale video, în care duce acest nou sport la extrem.

Pe lângă bătălia clasică de paintball putem vedea numeroase acrobaţii făcute de piloţi experimentaţi care ne aduc cu gândul la un război adevărat. Ce părere aveţi despre materialul realizat de David Graham?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.