Parada „Bulli & Beetle” la Bucureşti!

Parada „Bulli & Beetle” a sărbătorit sâmbătă, 27 octombrie, în Bucureşti, 60 de ani de existenţă a legendarului “Bulli”, VW Transporter T1. Alături de celebrele maşini Bulli s-au mai alăturat şi câteva “broscuţe”.

Parada „Bulli & Beetle” la Bucureşti! Parada „Bulli & Beetle” la Bucureşti!
Punctul de întâlnire al convoiului "Bulli & Beetle" l-a reprezentat Piaţa Constituţiei, de aici, parada a plecat spre Pipera, la showroom-ul Porsche Bucureşti Nord, unde cei aproximativ 100 de participanţi veniţi cu 35 de maşini au avut parte de mai multe concursuri. Ei s-au întrecut la "Bowling cu roata de rezervă", la "Pushdrag" (concurs de “viteză” cu două maşini Beetle) şi la "Poligon" (pe o sârmă cu foarte multe curbe participanţii au străbătut distanţa respectivă fără să atingă sârma).

Cel mai vechi Volkswagen Beetle prezent la paradă este fabricat în 1958, fiind şi unul dintre cele mai bine restaurate, iar cel mai vechi Transporter Bulli, un T1 din anul 1966.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.