Parodie la Gymkhana mai bună decât original | VIDEO

Pentru a înţelege mai bine cea mai nouă parodie la Gymkhana...

Parodie la Gymkhana mai bună decât original | VIDEO Parodie la Gymkhana mai bună decât original | VIDEO

 


Pentru a înţelege mai bine cea mai nouă parodie a seriei Gymkhana ai nevoie în primul rând de căşti, aşa că puneţi-vi-le în urechi şi lăsaţi-vă conduşi în această călătorie amuzantă la bordul unui spectaculos... Honda Civic. 

Dacă aţi fost la curent cu seria Gymkhana şi Ken Block sigur veţi înţelege toate aluziile din parodie. Clipul este foarte bine realizat, acesta având părţi atât de amuzante încât întrece Gymkhana.

În ea puteţi vedea maşini puternice, drone, motoare turate la maximum, maşinuţe teleghidate, lanţuri şi referinţe la Grand Theft Auto. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.