Parteneriat Citroën

În afara implicării în Campionatul Mondial de Raliuri unde a cîştigat cinci titluri mondiale la constructori şi şase titluri mondiale la piloţi cu Sebastien Loeb, Citroën susţine la nivel mondial numeroase alte discipline sportive precum fotbal, rugby sau schi.

Parteneriat Citroën Parteneriat Citroën

În România, după implicarea în Campionatul Naţional de Raliuri ca partener al Raliului Sibiului şi ca organizator al Citroën Racing Trophy, după implicarea în fotbal alături de câţiva jucători ai echipei FC Dinamo şi după ce a susţinut Cupa Mondială de Judo feminin organizată la Bucureşti, Citroën România pune la dispoziţie maşina oficială pentru circuitul BCR Tenis Partner. "Citroën este o marcă activă în lumea sporturilor cu motor, iar performanţele obţinute în Campionatul Mondial de Raliuri descriu perfect spiritul "Creative Tehnologie" al Mărcii. Citroën este însă o Marcă activă şi în alte discipline sportive şi tocmai de aceea am decis să susţinem în România atât tenisul pentru amatori cât şi pentru profesionisti", a spus Didier Gerard, directorul Citroën România.

Noul Citroën C5 va fi maşina oficială a ultimelor două turnee de tip Platinum din circuitul BCR Tenis Partener programate la Arad, în perioada 22 a€“ 25 iulie, şi la Constanţa, în perioada 9 a€“ 12 septembrie. În competita de la Arad s-au înscris peste 200 de jucători amatori, acesta fiind al treilea "turneu de Mare Şlem al tenisului pentru amatori." Turneul de la Arad va începe joi, 22 iulie, şi se va termina duminică, 25 iulie, timp în care se vor disputa peste 200 de meciuri, cel mai spectaculos fiind desigur meciul demonstrativ, programat sâmbătă 24 iulie, dintre jucătorii amatori şi cei profesionişti. Cei care vor echilibra balanţa alături de jucătorii mai puţin experimentaţi vor fi Elena Bogdan, câştigătoarea probei de dublu juniori de la Roland Garros, şi Adrian Cruciat, membru al echipei de Cupa Davis a României.

Circuitul BCR Tenis Partener îşi va derula în continuare restul turneelor, din totalul de 138 înscrise în calendarul competiţional 2010, din care va face parte şi turneul de tip Platinum de la Constanţa, unde noul Citroën C5 va fi, de asemenea, maşina oficială.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.