Parteneriat Fiat şi Mercedes

Negocierile dintre Fiat şi Mercedes, care au început în urmă cu o jumătate de an, s-au sistat.

Parteneriat Fiat şi Mercedes Parteneriat Fiat şi Mercedes
Conform celor de Auto Motor und Sport negocieri care au avut loc între Mercedes şi Fiat pentru utilizarea de către firma germană a platformelor tehnice Alfa Romeo, au eşuat. Mercedes a sperat să poată utiliza aceste platforme pentru viitoarele modele A-Class şi B-Class, dar conform unui oficial german, costurile de producţie ale platformelor italiene sunt mai ridicate decât cele nemţeşti. Acest lucru lasă liberă calea celor de la BMW care, în trecut, şi-au manifestat dorinţa de a forma un parteneriat cu cei de la Mercedes pentru dezvoltarea comună a platformelor pentru Mini, A - Class, respectiv B - Class.

+++++++++++++

În urma destrămării grupului Daimler Chrysler, se pare că Mercedes este în căutare de noi parteneri. Sergio Marchionne, preşedintele Fiat, a declarat că firma italiană este în negocieri cu Mercedes. " Nu discutăm doar despre motoare ci despre tot", a declarat preşedintele Fiat.

Marchionne, nu a divulgat amănunte legate de aceste discuţii, dar se pare că sunt purtate la cel mai înalt nivel. Cu siguranţă în următoarele luni se vor face multe speculaţii pe această temă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.