Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone

Ioan Andone, antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, şi Daniel Antor, directorul executiv al M Car Trading, Distribuitorul General Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Tiriac Holdings, au semnat astăzi un parteneriat de imagine.

Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone Parteneriat Mitsubishi Motors - Ioan Andone

Potrivit acordului, antrenorul Ioan Andone va conduce timp de un an de zile un Mitsubishi Pajero cu un propulsor de 3.2 litri Di-D de 200 CP. Modelul ales este nava amiral din gama 4x4 a constructorului nipon şi reprezintă o referinţă în segmentul său, lucru certificat, deopotrivă, de recordurile stabilite în competiţiile sportive, dar şi de cifrele de vanzari realizate de-a lungul istoriei sale.

Alegerea lui Ioan Andone nu este deloc întâmplătoare. Lansat în fotbalul mare de Mircea Lucescu, Ando reprezintă un nume de referinţă pentru fotbalul românesc, impresionând, ca jucător şi antrenor, prin tăria de caracter, capacitatea de lupta, ştiinţa de a depăşi şi cele mai grele obstacole. Palmaresul sau ca jucător include două titluri şi trei Cupe ale României, precum şi 55 de prezenţe în echipa naţională, în cadrul careia a jucat inclusiv în 1990, la prima prezenţă după 20 de ani la un turneu final al Campionatului Mondial. Ca antrenor, Andone s-a remarcat construind o nouă echipă a Sportului Studentesc, dar şi, ulterior, prin faptul că a devenit unul dintre puţinii antrenori romani care şi-au trecut în cont eventul (campionat, Cupa) cu două echipe diferite, Dinamo şi CFR Cluj.

Daniel Antor, directorul executiv al Distribuitorului General Mitsubishi în România, a declarat: "Suntem onoraţi de încheierea acestui parteneriat. Ne-am propus să asociem mărcii personalităţi importante din toate domeniile, ale căror valori sunt similare cu cele ale lui Mitsubishi, iar domnul Andone face parte din această categorie. S-a remarcat prin seriozitate, munca depusă pentru a-şi atinge obiectivele, dar şi prin faptul ca a demonstrat de-a lungul timpului ca este un învingător, trăsătura de care a dat dovada şi Pajero, care şi-a demonstrat potenţialul câştigând de 12 ori în cea mai dură competiţie din lume, Raliul Dakar".

La rândul său, Ioan Andone a precizat: "Sunt onorat de acest parteneriat şi mi-aş dori ca toţi jucătorii mei de astăzi sau cei pe care îi voi antrena de-acum încolo să aibă calităţile lui Pajero, un campion prin excelenţă, un simbol al eleganţei, forţei şi capacităţii de a depăşi orice obstacol".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.