Pasajul Unirii se închide temporar, pentru reparaţii

Primăria Capitalei va investi peste 92 de milioane de lei pentru refacerea Pasajului Unirii

Pasajul Unirii se închide temporar, pentru reparaţii Pasajul Unirii se închide temporar, pentru reparaţii

Pasajul Unirii se închide, de vineri noapte până luni dimineaţă, pe ambele sensuri, transmite Brigada Rutieră deoarece Primăria Capitalei a demarat, din această lună, lucrări ample de reparaţie a pasajului care vor dura doi ani, iar costurile vor fi de peste 90 de milioane de lei.

„Începand din noaptea aceasta (vineri noapte, n.r.), orele 22.00 – până pe 01 aprilie, orele 04.00, se va închide traficul rutier în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru realizarea unor lucrări de întreţinere”, a transmis, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Primăria Capitalei va investi peste 92 de milioane de lei pentru refacerea Pasajului Unirii, potrivit unui proiect votat, la începutul acestei luni în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

„Prin realizarea obiectivului de investiţii se va asigura o circulaţie rutieră în condiţii de siguranţă şi confort în Pasajul Unirii. Lucrările de intervenţie sunt necesare pentru remedierea deficienţelor constructive constatate şi a degradărilor apărute din infiltraţiile de apă freatică, îmbătrânirii hidroizolaţiei, de asemenea infiltrării prin rosturile degradate şi prin fisurile apărute”, se arată în proiectul votat în şedinţa CGMB.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.