Pe lângă maşini, Volkswagen vrea acum să vândă şi electricitate

Volkswagen va construi o reţea europeană de staţii de încărcare şi va comercializa electricitate, precum şi staţii de încărcare a maşinilor electrice pentru acasă, scrie Handelsblatt.

Pe lângă maşini, Volkswagen vrea acum să vândă şi electricitate Pe lângă maşini, Volkswagen vrea acum să vândă şi electricitate

Copiind Tesla, producătorul auto german va construi o reţea europeană de staţii de încărcare şi va comercializa electricitate, precum şi staţii de încărcare a maşinilor electrice pentru acasă, scrie Handelsblatt. VW a creat o nouă divizie, Elli, pentru distribuirea de electricitate din surse regenerabile către staţii de încărcare pentru autovehicule electrice, dar şi pentru alte servicii. Crearea Elli vine cu un an înaintea punerii în aplicare a planurilor companiei de comercializare a unei noi serii de autovehicule electrice. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.