Petrolicious a stat de vorbă cu designerul român Radu Muntean, care conduce un BMW 2002 [VIDEO]

Foarte multă lume a auzit de Petrolicious şi a văzut videoclipurile făcute de ei. Ei bine, acum au ajuns şi la un român, pe numele lui Radu Muntean, care conduce un BMW 2002 modificat după gusturile lui.

Petrolicious a stat de vorbă cu designerul român Radu Muntean, care conduce un BMW 2002 [VIDEO] Petrolicious a stat de vorbă cu designerul român Radu Muntean, care conduce un BMW 2002 [VIDEO]

Radu Muntean e un designer român care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii în urmă cu mulţi ani. De-a lungul timpului a lucrat pentru Ford, General Motors şi Tesla, însă pasiunea lui e reprezentată de maşinile anilor '70, pe care şi le aminteşte din copilăria petrecută în România.

Cei de la Petrolicious au vorbit cu el despre BMW-ul 2002 pe care îl conduce în prezent, o maşină despre care spune că nu e pentru purişti, fiindcă piesele originale sunt puţine. În schimb, coupe-ul german a fost modificat şi adaptat nevoilor lui Radu Muntean, astfel că românul nostru a ajuns să îl folosească drept vehicul de zi cu zi.

Povestea completă, mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.