Peugeot 208 GTi preia o reclamă din 1984 şi o duce la extrem. VIDEO

Era anul 1984 când Peugeot lansa videoclipul de promovare al modelului 205 GTi, o reclamă care a preluat o parte din cascadoriile din filmele cu James Bond. În 2014, Peugeot 208 GTi este promovat şi mai exploziv.

Peugeot 208 GTi preia o reclamă din 1984 şi o duce la extrem. VIDEO Peugeot 208 GTi preia o reclamă din 1984 şi o duce la extrem. VIDEO

După 30 de ani de la lansarea reclamei pentru Peugeot 205 GTi, francezii revin cu Peugeot 208 GTi 30th Anniversary şi duc la un alt nivel videoclipul de prezentare al hot hatch-ului, ajutaţi, ce-i drept, şi de trucuri digitale. Adică, mai multe explozii, mai multe cascadorii şi mai multe motive să testăm noul 208 GTi, care vă reamintim că se laudă cu 200 CP şi un cuplu maxim de 275 Nm cu ajutorul unui benzinar de 1,6 litri.

Până atunci, ne mulţumim să-l invidiem pe cel de la volanul explozivului hot-hatch, care la final se alege şi cu maşina şi cu fata. În orice caz, merită să urmăriţi ambele reclame pentru dozele zilnice de istorie şi adrenalină:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.