Peugeot 407 Coupe Bellagio

Cum măreşti vânzările unui model? Prin lansarea unui ediţii speciale, care să atragă atenţia asupra modelului în sine dar şi să creeze impresia unei mici exclusivităţi.

Peugeot 407 Coupe Bellagio Peugeot 407 Coupe Bellagio
Peugeot 407 CoupeUn alt avantaj în succesul noului model va fi numele ediţiei speciale, de preferat unul care să amintească de un lucru de lux, simbol al bogăţiei. Iar din acest punct de vedere numele unui hotel precum Bellagio este mai mult decât suficient. Peugeot 407 Coupe Bellagio este disponibil în doar două culori, Flamenco Red şi Nera Black metallic, fiind echipat cu motorul diesel de 2.0 litri de 136 CP.

Nivelul de echipare are în plus faţă de versiunea "Sport" sistemul RT4 Muti Media, ce include navigaţie prin satelit, traffic management information şi handsfree şi un hard disk de 30 GB pentru stocarea hărţilor şi mp3-urilor preferate. La exterior modificările constau în jantele Galaxy de 18 inch şi gurile de evacuare cromate.
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.