Piaţa europeană de maşini va scădea cu 6-7 % preconizează Renault

Grupul francez Renault se aşteaptă la o scădere de 7-9% a pieţei auto europene în acest an, afirmaţie făcută de directorul comercial al producătorului auto, Jerome Stoll, potrivit cotidianului LeMonde.

Piaţa europeană de maşini va scădea cu 6-7 % preconizează Renault Piaţa europeană de maşini va scădea cu 6-7 % preconizează Renault

"Unele ţări sunt poziţionate mai bine decât ne aşteptam. În Germania, căderea este mai redusă. Totodată, nu anticipam o rezistenţă atât de puternică a pieţelor din Portugalia şi Marea Britanie", a spus el.

Optimismul Renault este explicabil prin rezultatele bune din primul semestru, notează LeMonde.

"Toate brandurile grupului (Renault, Dacia şi Samsung) au contribuit la creştere. Pentru restul anului suntem încrezători, având un portofoliu solid de comenzi", a spus Stoll.

Mai multe informaţii pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.