Pioneer aduce primul GPS cu realitate augmentată

Realitatea augmentată îşi face loc încet, încet în coditian, de la telefoane care utilizează tehnologia realităţii augmentate până la primul GPS, aparat care va fi produs de Pioneer.

Pioneer aduce primul GPS cu realitate augmentată Pioneer aduce primul GPS cu realitate augmentată

În urmă cu puţin timp vă relatam despre GPS-ul 3D, care transformă bordul maşinii într-un display 3D. Iată că cei de la Pioneer ridică ştacheta şi mai sus şi vor scoate pe piaţă, la sfârşitul acestei luni, primul GPS care beneficiază de tehnologia realităţii augmentate.

O unitate centrală este conectată wireless la un sistem de camere care suprapun imaginile video pentru informaţiile din satelit. Sistemul se integrează exact cu drumul pe care rulaţi, scoţând în evidenţă demarcaţiile de pe asfalt, magazinele din jur şi apoi reprezentarea 3D a destinaţiei dorite. Sistemul permite chiar şi "augmentarea" maşinii din faţă, dacă modelul nu vă place acesta poate fi "înlocuit" cu ceva pe gusturile fiecăruia.

Noul sistem GPS, Pioneer AVIC-VH09CS, va fi disponibil spre vânzare la sfărşitul acestei luni, deocamdată doar în Japonia, iar preţul acestuia va fi de aproximativ 2.570 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.