Plictiseală mare în Irak

În conditițiile unei atmosfere tensionate aproape permanent, soldații americani din Irak caută noi metode de a distra, unele dintre ele vecine cu inconștiența.

Pentru cei ce nu știau, ghostridingul este atunci cand un vehicul în mișcare este părăsit, rămânâd fără nici un pic de control, în timp ce ocupanții dansează în jurul lui. Dacă acest lucru ar părea un pericol pe un drum public normal, în Irak s-a considerat că acesta nu ar fi un impediment, mai periculoasă fiind părăsirea în sine a vehicului blindat în ceea ce privește riscul asumat cu privire la atacul insurgenților.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.