Poliţia Cluj a făcut un clip video de atenţionare pentru vitezomani inspirat de Game of Thrones - VIDEO

Poliţia Cluj a realizat un videoclip inedit în care atrage atenţia asupra pericolelor nerespectării limitelor de viteză inspirat din Game of Thrones.

Poliţia Cluj a făcut un clip video de atenţionare pentru vitezomani inspirat de Game of Thrones - VIDEO Poliţia Cluj a făcut un clip video de atenţionare pentru vitezomani inspirat de Game of Thrones - VIDEO

Poliţia Cluj a realizat un videoclip inedit în care atrage atenţia asupra pericolelor nerespectării limitelor de viteză inspirat din Game of Thrones. Khaleesi, o angajată în uniformă, îşi cheamă „dragonii” cu girofar pentru a opri un bărbat care goneşte pe străzile oraşului.

Clipul postat miercuri pe Facebook este însoţit de mesajul: „Respectă limitele de viteză! Viaţa nu are buton de restart!”.

 

Citeşte mai departe pe Gândul.info

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.