Pontiac G8 GXP

Pontiac se prezintă la New York Autoshow, ce iși deschide porțile săptămâna aceasta, cu cea mai puternică versiune a sedanului G8.

Pontiac G8 GXPAlături de noul G8 Sport Truck, la standul Pontiac va putea fi admirată și cea mai puternică versiune G8, denumită GXP. Mai pe scurt, aceasta preia rolul de vârf de gamă de la vechiul G8 GT și împrumută motorul existent și pe Corvette LS3, un V8 de 6,2 litri într-o variantă mai puțin puternică, de doar 402 CP. Prin comparație, vechiul GT era dotat tot cu un V8, dar de 6.0 litri ce dezvolta doar 367 CP.

Pontiac G8 GXP este echipat cu o cutie de viteze manuală Tremec TR6060 destinată celor care nu sunt mulțumiți de transmisia automată cu șase trepte, dorind să accelereze până la 96 km/h în doar 4,7 secunde. Noul model stă pe roți 245/40R19 și se diferențiază de restul gamei prin spoilerele modificate și difuzorul spate. Primele exemplare vor ajunge în showroomuri la sfârșitul acestui an.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.