Porsche 911 GT3 Cup ‘S’

Nemţii de la Porsche se întrec în a crea automobile ultraperformante, dar mai ales în a născoci noi indicative cu care să le diferenţieze. Noua versiune Porsche 911 GT3 Cup ‘S’ aduce un plus de putere şi se simte în largul ei doar pe circuit.

Porsche 911 GT3 Cup ‘S’ Porsche 911 GT3 Cup ‘S’
De abia lansat în luna decembrie, Porsche GT3 Cup  a mai primit o litera la indicativ  şi încă 10 cai sub capotă pentru a totaliza acum 430. Plusul de putere a fost obţinut  datorită unei resoftări şi al unui nou sistem de evacuare . 

Ca  şi modelul GT3 Cup, S-ul are la bază versiunea 911 GT3 RS, dar beneficiază un upgrade de forţă, o cutie secvenţială cu 6 rapoarte şi este uşurat de lucrurile inutile din interior, fiind efectiv un bolid  născut pentru circuit.

Entuziaştii vor trebuie însă să înfrunte preţul exorbitant de 250.000 de euro şi să aştepte al doilea trimestru al anului pentru a intra în posesia unui exemplar. Dacă pentru GT3 Cup vor fi scoase doar 265 de modele, ne aşteptăm ca varianta 'S' să fie şi mai exclusivistă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.