Porsche 911 Turbo Cabriolet - Video

Varianta decapotabilă a renumitului 911 Cabrio nu va face furori în această vară, deoarece lansarea sa oficială este prevăzută de-abia pentru 8 septembrie.

Porsche 911 Turbo Cabriolet - Video Porsche 911 Turbo Cabriolet - Video

Noul Porsche 911 Turbo Cabrio cântăreşte cu doar 70 kg mai mult decât versiunea coupe, datorită unor ranforsări inteligent gândite şi a sistemului de capotare a soft-topului, care necesită 20 de secunde pentru efectuarea operaţiunii, complet automat. Pachetul tehnic este acelaşi de la varianta coupe: motor boxer bi-turbo, care dezvoltă 480 CP şi 620 Nm; opţional cutie automată TIptronic S, care conduce la un demaraj 0-100 km/h în 3,8 secunde,

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.