Porsche 911 Turbo S “Edition 918 Spyder”

Pentru a face mai plăcut timpul de asteptare pentru 918 Spyder, Porsche oferă o serie limitată pentru sălbaticul 911 Turbo S, “Edition 918 Spyder”, din care vor fi produse 918 exemplare.

Porsche 911 Turbo S “Edition 918 Spyder” Porsche 911 Turbo S “Edition 918 Spyder”

Dacă doriţi un asemenea exemplar trebuie să comandaţi un 918 Spyder. Doar aşa aveţi acces la această serie limitată. Până clientul va primi supercarul, se poate consola la volanul unui 911 Turbo S. Din punct de vedere vizual, atât în interior, cât si la exterior, ediţia specială este inspirată din caracteristicile individuale ale modelului 918 Spyder.

În linii mari totul se rezumă la o personalizare discretă a exteriorului, etriere vopsite în "acid green". Interiorul beneficiază de un tratament similar, cusături, logo Edition 918 Spyder, praguri luminate şi ceasurile din bord în aceiaşi culoare. Plus o plăcuţă la interior cu numărul exemplarului 918 comandat.

Această serie limiată paote fi comandată în aceaiaşi culoare cu cea a supercar-ului. Seria limitată este disponibilă atât pentru coupe cât şi pentru versiunea cabrio. Cine îşi goleşte contul de 645.000 euro pentru 918 Spyder mai are şansa de a renunţa la 173.241 euro dacă alege coupe-ul sau 184.546 euro dacă doreşte să deguste cei 530 CP fără acoperiş.Cel puţin preţul seriei limitate este identic, în Germania, cu cel al unui 911 Turbo S normal.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.