Porsche Boxster - va avea diesel?

Zvonurile despre "convertirea" celor de la Porsche la motorizările diesel nu se rezumă doar la Cayenne, ci se îndreaptă şi spre a treia generaţie a celui mai mic Porsche. Dar oare cât de bună este ideea unui Porsche Boxster TDI?

Porsche Boxster - va avea diesel? Porsche Boxster - va avea diesel?

Acum este aproape sigur că următoarea generaţie Porsche Cayenne va primi sub capotă şi un motor diesel - ceea ce nu este neapărat un sacrilegiu: din moment ce fanii Porsche au acceptat apariţia unui SUV în gamă, nu vor strâmba din nas în privinţa dieselului, în primul rând din raţiuni ecologice.

Însă microbul "TDI" se pare că va atinge şi viitoarea generaţie a lui Porsche Boxster, care doreşte să fie mai ecologică. Relativul succes al lui Audi TT TDI se pare că le-a dat idei şefilor Porsche. Din moment ce platforma tehnică a viitoarei generaţii Boxster va fi utilizată şi pentru Audi, împrumutul de organe poate fi realizat şi în sens invers - astfel, nu este exclus ca Porsche Boxster să primească un 2,0 TDI de 204 CP.

... sau poate că inginerii de la Porsche vor să-şi doboare recentul record de consum cu un Porsche 911?...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.