Porsche Cayenne - rechemare în service

Porsche America a anunţat că un număr de 5.573 de modelele Cayenne vor fi rechemate în service pentru remedierea unor probleme apărute la sistemul de alimentare cu combustibil.

Porsche Cayenne - rechemare în service Porsche Cayenne - rechemare în service
Porsche America a anunţat că va rechema în service 5.573 de Porsche Cayenne echipate cu propulsorul V6 datorită traseului pe care îl are conducta de alimentare cu combustibil. Datorită vibraţiilor produse în timpul rulării, conducta de combustibil se poate fisura, deoarece aceasta atinge alte componente ale motorului existând astfel, riscul izbucnirii unui incediu. Porsche va configura un nou traseu pentru conducta de combustibil, costurile modificărilor fiind suportate în totalitate de constructor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.