Porsche România va lansa modelul VW Passat CC în trimestrul doi

Porsche România, importatorul mărcii Volkswagen (VW), va lansa, în al doilea trimestru, versiunea coupe cu patru uşi a modelului Passat, la preţuri pornind de la circa 25.585 de euro, sumă care include TVA, a anunţat compania.

Porsche România va lansa modelul VW Passat CC în trimestrul doi Porsche România va lansa modelul VW Passat CC în trimestrul doi
Passat CC va  dispune de motorizări care variază între 140 CP şi 300 CP şi va fi lansat pe pieţele europene în vară, în SUA în toamnă, iar ulterior în Japonia. VW vede  America de Nord, Europa de Vest şi Japonia drept cele mai pieţe pentru .

Modelul Passat CC, din clasa medie, este fabricat la unitatea de la Emden, Germania, şi are o lungime de 4,8 metri. Neconvenţionalul model din Wolfsburg se vrea deopotrivă elegant şi la modă, fără a fi neapărat scump, după cum o arată preţul de lansare, 25.585 de euro.

Vânzările grupului german Volkswagen, al patrulea constructor auto la nivel mondial, au avansat anul trecut cu 7,9%, la aproape 6,19 milioane de unităţi. Porsche România a vândut anul trecut 58.790 de unităţi ale mărcilor Volkswagen, Seat, Skoda, Audi şi Porsche, în creştere cu 35%.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.